۱۳۹۸ سه شنبه ۶ اسفند

کارگاه آموزشی کاهش مصرف نمک در فرآورده هایی غذایی

معاونت غذا ودارو کرمان برگزار کرد:

کارگاه آموزشی کاهش مصرف نمک در فرآورده هایی غذایی

کارگاه آموزشی " کاهش مصرف نمک در فرآورده هایی غذایی" ویژه کارشناس اداره غذا در سالن کنفرانس معاونت غذا ودارو کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه، جهت ارتقاء وبروز آوری دانش کارشناسان اداره غذا،  کارگاه آموزشی  درخصوص نمک طعام وانواع روش های تولید وتصفیه آن- ضرورت استفاده از نمک های تصفیه شده یدار وکاهش نمک در فرمولاسیون مواد غذایی برگزار شد.

در این کارگاه، مهندس رویا  سلطانی گفت: سرانه مصرف نمک طعام 10  الی 15  گرم در روز برای هر فرد می باشد و هدف نهایی سازمان های بهداشتی، کاهش سدیم در محصولات غذایی از جمله فرآورده هایی گوشتی می باشد به طوری که مصرف کننده از غذا لذت برده ودر عین حال رزیم غذایی وروش زندگی سالم تری داشته باشد.

 

وی افزود: در همین  ارتباط  مصرف نمک دریافتی به صورت اختیاری  توسط خود خود مصرف کننده کاهش یافته ودر همین ارتباط باید به برچسب گذاری  مواد غذایی (نشانگرها رنگی تغذیه ای) در محصولات غذایی  توجه بیشتری شود.

DSC00362
DSC00357
DSC00358
DSC00364
DSC00367
DSC00369
DSC00370
DSC00372
DSC00373
DSC00375
DSC00377
DSC00384
DSC00385