جلسه آموزشی ضوابط و معیارهای استقرار کارخانجات تولیدی و صنعتی
معاونت غذا ودارو کرمان برگزار کرد؛
جلسه آموزشی ضوابط و معیارهای استقرار کارخانجات تولیدی و صنعتی
جلسه آموزشی ضوابط و معیارهای استقرار کارخانجات تولیدی موادخوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، در سالن آمفی تئاتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، در این جلسه مهندس قدسیه علیزاده کارشناس مسئول صدور پروانه های بهداشتی معاونت،جهت یادآوری وارتقاء دانش کارشناسان اداره غذا، ضمن اشاره به مراحل اولیه تاسیس واحدهای تولیدی، مطالبی پیرامون قوانین و مقررات جدید سازمان غذا و دارو، سطح بندی و فهرست صنایع غذایی، فهرست صنایع آرایشی و بهداشتی و حد فاصلی که باید با مراکز پرورش دام رعایت شود نیز بیان کرد.