وبینار آموزشی اصول شستشو و ضدعفونی در واحدهای تولید مواد غذایی و بهداشتی
شرکت پارس پایا لوتوس با همکاری معاونت غذا و دارو کرمان، برگزار میکند.
وبینار آموزشی اصول شستشو و ضدعفونی در واحدهای تولید مواد غذایی و بهداشتی
زمان : یکشنبه ، 16- شهریور - 99 ساعت 9 تا 14
مخاطبین :
-
مسیولین فنی، مدیران کنترل کیفی، مدیران تولید واحدهای تولید مواد غذایی و بهداشتی
- دانشجویان صنایع غذایی
سر فصل ها :
- مفاهیم و تعاریف
- دلایل و اصول شستشو و ضدعفونی در صنایع غذایی و بهداشتی
- نقش طراحی در شستشو
- انواع شوینده ها و ضدعفونی کننده ها
- مکانیسم اثر شوینده ها و ضدعفونی کننده ها
- نکات مهم در اماده سازی و استفاده از شوینده ها
- شوینده های نوین
- ضدعفونی کننده های نوین
- شرایط نگهداری مواد شوینده و ضدعفونی کننده
- - پرسش و پاسخ
دارای 3 امتیاز بازآموزی
مدرسین :
۱- دکتر محمد دانشی، دکترای تخصصی صنایع غذایی عضو هیات علمی دانشگاه
۲- مهندس کاوه پورایمانپرست واقعی،کارشناسی ارشد صنایع غذایی و مدیریت اجرایی، مشاور سیستم های شستشو و ضدعفونی