دو شنبه 20 مهر 1405
همایش روسای دانشگاه های علوم پزشکی و معاونان غذا و دارو کلان منطقه ٨ کشور

همایش روسای دانشگاه های علوم پزشکی و معاونان غذا و دارو کلان منطقه ٨ کشور

همایش روسای دانشگاه های علوم پزشکی و معاونان غذا و دارو کلان منطقه ٨ کشور

با حضور رئیس سازمان غذا و دارو و به میزبانی کرمان برگزار شد:

همایش روسای دانشگاه های علوم پزشکی و معاونان غذا و دارو کلان منطقه ٨ کشور

همایش روسای دانشگاه های علوم پزشکی و معاونان غذا و دارو کلان منطقه ۸ کشور، ۴ خردادماه با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان، منطقه ۸ کشور شامل دانشگاه های علوم پزشکی کرمان، زاهدان، زابل، جیرفت، بم، رفسنجان، ایرانشهر و سیرجان می شود.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این همایش گفت: برگزاری چنین نشست هایی در راستای رفع مشکلات در حوزه غذا و دارو است.

دکتر مهدی احمدی نژاد یکی از مشکلات این حوزه در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمان را رایگان درمان شدن اتباع غیرمجاز عنوان کرد و گفت: اتباع غیر مجاز برای تردد از شوتی ها استفاده می کنند و با توجه به سرعت غیر مجاز آنها،  بیشتر مواقع در جاده ها دچار حادثه می شوند و برای درمان آنها هزینه های بسیاری می شود اما آنها به صورت رایگان درمان می شوند.        وی با اشاره به برخی کمبودهای دارویی، گفت: با توجه به اینکه در هر مرکز درمانی داروها بارکد می خورند در صورت کمبود دارو نمی توان یک دارو را از یک مرکز به مرکز دیگر انتقال داد.           رئیس سازمان غذا و دارو کشور هم در این همایش با اشاره به مشکلات حوزه غذا و دارو در سال گذشته گفت: در سال جاری سعی می کنیم از مشکلاتی که در سال گذشته برای این حوزه پیش آمد درس عبرت بگیریم و موضوعات و مشکلات را پیگیری و رفع کنیم.

 دکتر سید حیدر محمدی افزود: در سال گذشته از نظر دارویی  و کمبودهای دارویی وضعیت بحرانی داشتیم که بخشی از آن به مشکلات نقدینگی شرکت های دارویی و بخشی مربوط به مشکلات ارزی و تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه و... بر می گشت که خوشبختانه بیشتر این مشکلات در حال رفع است.

وی با تاکید بر این مطلب که سلامت باید اولویت مسوولان کشور باشد و همه مسوولان کشور دغدغه و ذهنیتشان سلامت مردم باشد، اظهار داشت: اگر در تصمیم گیری ها اولویت سلامت و دارو نباشد به مشکل برمی خوریم.وی همچنین به اقداماتی که در سال جاری برای رفع مشکل کمبود دارویی انجام شده است اشاره کرد و گفت: با پیگیری های وزیر بهداشت، یکی از اقدامات در قانون بودجه مشکلاتمان را رفع کردیم.وی ادامه داد: در چند روز گذشته موفق شدیم اصلاح حقوق و عوارض گمرگی را رفع کنیم که امیدواریم با تصویب آن ترخیص تجهیزات پزشکی از سر گرفته شود.     به گفته معاون وزیر بهداشت امیدواریم با تدابیر لازم و انجام شده در تامین نقدینگی و در حوزه زنجیره به مشکل برنخوریم. دکتر محمدی از دیگر مشکلات حوزه غذا و دارو را تعرفه حق فنی داروخانه ها عنوان کرد و گفت: به  کمک مجلس شورای اسلامی این تعرفه خدمات دارویی در قانون بودجه ذکر شد و در برنامه پنج ساله هفتم توسعه هم گنجانده شده است.وی از دیگر مشکلات این حوزه را  کاهش توان نقدینگی عنوان کرد و گفت: از دیگر مشکلات اساسی در زمینه تامین اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی نقدینگی است، نرخ ارز ترجیحی از چهار و هزار و دویست تومان به هفت برابر رسیده است و به همین دلیل توان نقدینگی کم شده است.

 رئیس سازمان غذا و دارو با انتقاد از اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون سازمان برنامه و بودجه در تامین هزینه ها کمک نکرده است، اظهار داشت: برخی از این اعتبارات مربوط به سازمان های بیمه گر و برخی مربوط به یارانه دارویی است که تاکنون سازمان برنامه و بودجه پرداخت نکرده است.وی اضافه کرد: در گفت و گو با سازمان برنامه بودجه متوجه شدیم که بیمارستان ها اسناد درمانی را به سازمان های بیمه گر تحویل نمی دهند و به همین دلیل مطالبات از طرف سازمان های بیمه گر پرداخت نمی شد.وی از روسای دانشگاه های علوم پزشکی خواست در ارسال اسناد درمانی بیمارستان ها به سازمان های بیمه گر سریع تر عمل نمایند تا در این زمینه مشکلات کمتر شود.

وی همچنین بر منطقی تر شدن تجویز دارو از سوی پزشکان تاکید کرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این نشست ضمن تشریح عملکرد و فعالیت های معاونت های غذا و دارو در منطقه هشت کشور به مشکلات اشاره ای کرد.   در این همایش روسا و معاونان غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی منطقه هشت مشکلات و درخواست های خود را بیان کردند و رئیس سازمان غذا و دارو کشور به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان، مدیر کل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی، مدیر کل آزمایشگاه های  مرجع کنترل غذا و دارو و تجهیزات پزشکی، مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و سامانه های سلامت و مدیر راهبری، پایش و امور استان های سازمان غذا و دارو  به سئوالات مطرح شده پاسخ گفتند.

 

IMG_0082 (Copy)
IMG_0085 (Copy)
IMG_0087 (Copy)
IMG_0100 (Copy)
IMG_0105 (Copy)
IMG_0106 (Copy)
IMG_0120 (Copy)
IMG_0131 (Copy)
IMG_0137 (Copy)
IMG_0149 (Copy)
IMG_0160 (Copy)
IMG_0162 (Copy)
IMG_0166 (Copy)
IMG_0168 (Copy)
IMG_0169 (Copy)
IMG_0170 (Copy)
IMG_0172 (Copy)
IMG_0174 (Copy)
IMG_0175 (Copy)
IMG_0176 (Copy)
IMG_0179 (Copy)
IMG_0180 (Copy)
IMG_0182 (Copy)
IMG_0183 (Copy)
IMG_0185 (Copy)
IMG_0186 (Copy)
IMG_0187 (Copy)
IMG_0188 (Copy)
IMG_0189 (Copy)
IMG_0190 (Copy)
IMG_0191 (Copy)
IMG_0192 (Copy)
IMG_0193 (Copy)
IMG_0195 (Copy)
IMG_0197 (Copy)
IMG_0199 (Copy)
IMG_0200 (Copy)
IMG_0202 (Copy)
IMG_0206 (Copy)
IMG_0208 (Copy)
IMG_0209 (Copy)
IMG_0210 (Copy)
IMG_0212 (Copy)
IMG_0221 (Copy)
IMG_0222 (Copy)
IMG_0223 (Copy)
IMG_0227 (Copy)
IMG_0228 (Copy)
IMG_0229 (Copy)
IMG_0231 (Copy)
IMG_0232 (Copy)
IMG_0234 (Copy)
IMG_0235
IMG_0236
IMG_9930