۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
دوره آموزشی بدوخدمت ویژه مسئولین فنی
دوره آموزشی بدوخدمت ویژه مسئولین فنی
۱۴۰۰ شنبه ۱۶ بهمن
دوره آموزشی بدوخدمت ویژه مسئولین فنی
دوره آموزشی بدوخدمت ویژه مسئولین فنی
دوره آموزشی غذاهای فراسودمند و پروبیوتیک
دوره آموزشی غذاهای فراسودمند و پروبیوتیک
۱۴۰۰ شنبه ۱۶ بهمن
دوره آموزشی غذاهای فراسودمند و پروبیوتیک
دوره آموزشی غذاهای فراسودمند و پروبیوتیک
دوره اموزشی محلول سازی در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی
دوره آموزشی محلول سازی در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۷ دي
دوره آموزشی محلول سازی در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی
دوره آموزشی محلول سازی در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی
دوره آموزشی مجازی بدو خدمت مسیولین فنی کارخانجات صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی
دوره آموزشی مجازی بدو خدمت مسیولین فنی کارخانجات صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی
۱۴۰۰ شنبه ۲۵ دي
دوره آموزشی مجازی بدو خدمت مسیولین فنی کارخانجات صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی
دوره آموزشی مجازی  بدو خدمت مسیولین فنی کارخانجات صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی
دوره آموزشی تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2015
دوره آموزشی تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2015
۱۴۰۰ يکشنبه ۱۴ آذر
دوره آموزشی تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2015
دوره آموزشی تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2015
دوره آموزشی غذای ارگانیک
دوره آموزشی غذای ارگانیک
۱۴۰۰ يکشنبه ۱۴ آذر
دوره آموزشی غذای ارگانیک
دوره آموزشی غذای ارگانیک
دوره آموزشی صنایع تبدیلی و تکمیلی پسته
دوره آموزشی صنایع تبدیلی و تکمیلی پسته
۱۴۰۰ شنبه ۶ آذر
دوره آموزشی صنایع تبدیلی و تکمیلی پسته
دوره آموزشی صنایع تبدیلی و تکمیلی پسته
دوره آموزشی اصول بهداشتی، ماشین آلات و بسته بندی خلاقانه خرما و فراورده های آن
دوره آموزشی اصول بهداشتی، ماشین آلات و بسته بندی خلاقانه خرما و فراورده های آن
۱۴۰۰ يکشنبه ۳۰ آبان
دوره آموزشی اصول بهداشتی، ماشین آلات و بسته بندی خلاقانه خرما و فراورده های آن
دوره آموزشی اصول بهداشتی، ماشین آلات و بسته بندی خلاقانه خرما و فراورده های آن
آشنایی کاربردی با ارزیابی سیستم تجزیه ، تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در صنعت غ...
آشنایی کاربردی با ارزیابی سیستم تجزیه ، تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در صنعت غذا ( HACCP)
۱۴۰۰ شنبه ۱۷ مهر
آشنایی کاربردی با ارزیابی سیستم تجزیه ، تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در صنعت غذا ( HACCP)
آشنایی کاربردی با ارزیابی سیستم تجزیه ، تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در صنعت غذا ( HACCP)
دوره آموزشی" مدیریت کیفیت میکروبی
دوره آموزشی" مدیریت کیفیت میکروبی
۱۴۰۰ شنبه ۱۷ مهر
دوره آموزشی" مدیریت کیفیت میکروبی
دوره آموزشی" مدیریت کیفیت میکروبی