شنبه 17 خرداد 1404
معرفی
معاون
تاریخچه
شرح وظایف
اهداف
اداری مالی
مدیر اموراداری
مدیر امور مالی
کادر مدیریتی
دارو
معرفی مدیر و شرح وظایف
واحد های زیر مجموعه
تدارک و توزیع دارو
معرفی کارکنان و شرح وظایف
نظارت بر امور داروخانه ها
معرفی کارکنان و شرح وظایف
لیست داروخانه های تحت نظارت
مخدر و داروهای تحت کنترل
معرفی کارکنان و شرح وظایف
بازرسی و رسیدگی به شکایات
معرفی کارکنان و شرح وظایف
داروهای خاص و الکل
شرکت های پخش سراسری دارو
فرآیندها
فرم،ضوابط و آیین نامه ها
فرم گزارش کمبود دارو
فرم قائم مقام مسئول فنی
غذا و آرایشی
معرفی مدیر و شرح وظایف
راهنمای صدور مجوزها
راهنما و دستورالعمل صدور مجوز مشاغل خانگی
پروانه تاسیس و بهره برداری بهداشتی ( کارخانجات )
صدور،اصلاح وتمدیدپروانه ساخت
پروانه تاسیس،بهره برداری و ساخت( کارگاهی )
واحدهای زیر مجموعه
نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی
معرفی کارکنان وشرح وظایف
نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی
معرفی کارکنان و شرح وظایف
صدور پروانه های بهداشتی
معرفی کارکنان و شرح وظایف
صادرات و واردات
معرفی کارکنان و شرح وظایف
ضوابط،دستورالعمل و بخشنامه
حوزه غذایی و آشامیدنی
حوزه آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل ها و بخشنامه ها
حداقل ضوابط مورد نیاز
فرم های مورد نیاز
آزمایشگاه
معرفی مدیر و شرح وظایف
بخش های آزمایشگاه
معرفی بخش شیمی مواد غذایی
معرفی بخش شیمی مواد آرایشی
معرفی بخش میکروب شناسی مواد آرایشی
معرفی بخش میکروب شناسی مواد غذایی
معرفی بخش سم شناسی
معرفی بخش آنالیز دستگاهی
معرفی بخش تضمین کیفیت
معرفی بخش باقی مانده سموم
معرفی سایر بخش ها
فرآیند ها
صدور گواهی لاتین
دوره کارآموزی
دریافت نمونه
تایید آزمایشگاه همکار
آموزش مسئول فنی
دستور العمل ها و بخشنامه ها
فرم نظر سنجی آزمایشگاه
فرم شکایت مشتری
تحقیق و توسعه
معرفی مدیر و شرح وظایف
معرفی کارکنان و شرح وظایف
آموزش و اطلاع رسانی
نشریات
پوستر
پمفلت و جزوات آموزشی
مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم (DPIC)
عوارض ناخواسته دارویی ( ADR )
گزارشات مرکز ( ADR )
تجهیزات پزشکی
معرفی مدیریت
معرفی کارکنان و شرح وظایف
ضوابط و دستورالعمل ها
فرم ها
راهنمای صدور مجوزها
فرایند ها
ثبت و صدور پروانه ساخت
ثبت شرکت تجهیزات پزشکی
ثبت نام مسئولین فنی
درخواست بازدید از انبار
درخواست نمایندگی
نحوه خرید تجهیزات پزشکی
طبیعی ، سنتی و مکمل
معرفی مدیر و شرح وظایف
معرفی کارکنان و شرح وظایف
راهنمای صدور مجوزها
فرایند ها
فرایند صدور پروانه تاسیس واحد تولید فراورده های گیاهی و مکمل
شیرخشک و غذای ویژه
میز خدمات الکترونیک
تماس با ما
ارتباط با معاونت
ارتباط با مدیریت دارو
ارتباط با مدیریت آزمایشگاه
ارتباط با مدیریت غذا
دفترچه تلفن
پوستر
میز خدمات الکترونیک
معرفی نشانگر رنگی تغذیه ای
سه شبه 25 مهر 1396
معرفی نشانگر رنگی تغذیه ای
هفته پیشگیری از مسمومیت
دو شنبه 24 مهر 1396
هفته پیشگیری از مسمومیت
10 نوآوری در صنایع غذایی
یکشبه 26 شهریور 1396
10 نوآوری در صنایع غذایی
عوامل موثر در بهبود فرآیند تولید مواد غذایی
یکشبه 26 شهریور 1396
عوامل موثر در بهبود فرآیند تولید مواد غذایی
نمک کم بخوریم
یکشبه 8 مرداد 1396
مصرف زیاد نمک می تواند موجب ....
عوارض ناشی از مصرف محصولات آرایشی وبهداشتی غیر مجاز
شنبه 7 مرداد 1396
عوارض ناشی از مصرف محصولات آرایشی وبهداشتی غیر مجاز
پوستر شناسایی فرآورده های آرایشی بهداشتی مجاز
شنبه 31 تیر 1396
پوستر شناسایی فرآورده های آرایشی بهداشتی مجاز
1
2
پیوندهای مرتبط
دانشگاه علوم پزشکی کرمان
سازمان غذا و دارو
مرکز ملی تحقیقات حلال
پایگاه خبری سازمان غذا و دارو
پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت
وزارت صنعت ، معدن و تجارت
شبکه خبری صنایع غذایی ایران
نظرسنجـــی
نظر شما درباره صفحه جدید سایت غذا ودارو چیست ؟
ضعیف
معمولی
خوب
عالی
ضعیف
49%
معمولی
14%
خوب
15%
عالی
20%
کرمان، ابتدای محور هفت باغ علوی ، پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان ، معاونت غذا ودارو
8 - 31325915 034
امروز: 155
بازدید کل: 1,715,040
آخرین بروزرسانی: سه شبه 13 خرداد 1404
آدرس آی پی: 172.27.253.190
© Copyright ©2025
kmu.ac.ir
All Rights Reserved. Powered by
targan.ir
Version 5.6.161® |
کلیه حقوق این سامانه متعلق به مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی کرمان می باشد.
حذف کلیه موارد