دو شنبه 20 مهر 1405
بررسی وضعیت معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کرمان، بم، جیرفت و رفسنجان

بررسی وضعیت معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کرمان، بم، جیرفت و رفسنجان

بررسی وضعیت معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کرمان، بم، جیرفت و رفسنجان

در سفر مسئولان سازمان غذا و دارو به استان کرمان صورت گرفت؛

بررسی وضعیت معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کرمان، بم، جیرفت و رفسنجان

مسئولان سازمان غذا و دارو 12 و 13 شهریور ماه با حضور در استان کرمان، وضعیت معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کرمان، بم، جیرفت و رفسنجان را بررسی کردند.

 به گزارش ایفدونا به نقل از  روابط عمومی معاونت غذا و دارو، جلسه کلان منطقه آمایشی قطب 8 کشور که پیش از این به دلیل شیوع بیماری کرونا به صورت مجازی برگزار می شد این دفعه به صورت حضوری و در شهرستان های استان کرمان برگزارشد.

 دکتر حسین رستم زاده مدیر نظارت سازمان غذا و دارو و  دکتر انصاری مدیر کل آزمایشگاه سازمان، دکتر خدائیان مدیر امور فراورده های غذایی وآشامیدنی سازمان، دکتر مهدیزاده مدیر کل راهبری، پایش و امور استان ها سازمان ، سفر دو روزه خود را با زیارت مزار سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی آغاز کردند.

 تیم سازمان غذا و دارو با سفر به شهرستان جیرفت، آزمایشگاه همکار دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان را بررسی کردند و در جریان مشکلات حوزه غذا و داروی جیرفت قرار گرفتند.

در این بازدید همچنین آزمایشگاه در حال راه اندازی دانشگاه جیرفت توسط دکتر انصاری و دکتر شعیبی مدیر شبکه آزمایشگاهی غذا و دارو مورد بازدید قرار گرفت و درخصوص مسائل مرتبط رایزنی شد.

در پایان این بازدید، با رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ملاقات و قول مساعدت و همکاری در خصوص مشکلات مشاهده شده را دادند.

 این تیم در ادامه برگزاری جلسه قطب هشتم به شهرستان بم  سفر کردند و تصمیماتی در خصوص مشکلات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بم گرفته شد.

  در حال  حاضر  نشست کلان منطقه آمایشی قطب 8 در شهرستان رفسنجان در حال برگزاری است.

 

1 (13)
1 (12)
1 (14)
1 (15)
1 (16)
1 (17)
1 (19)
1 (22)
1 (23)
1 (25)
1 (26)
1 (27)
1 (28)
1 (29)
1 (31)
1 (34)
1 (35)
1 (36)
1 (37)
1 (43)
1 (46)
1 (48)
1 (49)